Pas de Mix

Denne klasse går ud på, at man laver et mixed par, hvor den ene rider en dressurklasse (svarende til det niveau man normalt starter på) og den anden springer en klasse (ligeledes svarende til det niveau man normalt starter på).

Man kan først tilmelde sig når man har en makker. Den ene melder i klasse 03 som går fredag aften  og den anden tilmelder sig klasse 12 som går om lørdagen. Man bliver herefter placeret i en af de lørdagsklasser der har den sværhedsgrad som man har meldt i.

Det meddeles på særskilt liste, hvem der er makkere og det samlede resultat og præmieoverrækkelsen foregår lørdag efter sidste klasse er afviklet.

Man kan godt deltage på flere hold hvis man har en hest/pony man gerne vil ride både spring og dressur på.  Ligeledes kan man være på hold med sig selv hvis man har 2 heste eller ponyer som man kan starte.

Eksempel:

Oluf rider en springklasse på Trunte og er makker med Jensigne som rider dressur på Musse.

Jensigne vil dog også gerne springe på Musse og hun danner nu makker med Lars-Erik som rider en dressurklasse på Kong Hans.

Trine har 2 heste som hun gerne vil ride både spring og dressur på. Hun springer derfor en klasse på dem begge og rider en dressurklasse på dem begge. Hun er makker med sig selv 2 gange.

Det koster 100 kr. pr. par i Pas de Mix