Undervisningshold

En oversigt over de forskellige hold, tider, undervisere samt telefonnumre. Der er nærmere uddybelse af de forskellige hold/niveauer længere nede. Når du har fundet ud af hvilket niveau du/dit barn passer bedst på, kan du nemt tage direkte kontakt til den rette underviser.

Kl. 16 - 17 - Let øvede

Kl. 12.30 - 13.00 - Miniput

Laura Neergaard, tlf. 2925 3519

Privatundervisning

Klubben tilbyder privatundervisning i dressur og springning. Dette kan både foregå på egen hest eller på en af klubbens heste. Prisen er 150 kr pr. lektion.
Kontakt Rikke Frederiksen tlf. 2298 0920, hvis du er interesseret i at få privatundervisning eller hvis du har spørgsmål.

Holdbeskrivelse

En kort beskrivelse af de forskellige holdniveauer. Her kan du danne dig et indtryk af hvilket niveau, der passer dig/dit barn, samt hvilken underviser du skal kontakte. OBS: Holdbeskrivelsen er vejledende - telefonnumre, navne og tidspunkter ses under fanen "Hold".

Holdbeskrivelse

Miniput

På miniputholdene er der primært fokus på, at ridning skal være sjovt. Der fokuseres på grundlæggende ridning, motoriske øvelser og læring gennem leg.

Begynder

Der sættes her fokus på tryghed, balance og den basale daglige pleje af hesten. Det er på disse hold OK at have trækker på - forældrene bedes derfor møde op i fornuftigt fodtøj!

Let øvede

Der sættes her yderligere fokus på balance, daglig pleje samt forståelse af hesten. Der bliver sat mere fokus på den korrekte opstilling samt lette øvelser. Galop påbegyndes, når eleven er klar.

Øvede

Der stættes her yderligere fokus på den korrekte opstilling samt lidt sværere øvelser. Fokus på forståelsen af hesten og dens signaler skærpes og her vil rytterne også begynde at lære at ride hesten i korrekt holdning.

Enetimer/
Privatundervisning

Det forventes nu at rytteren selv kan sadle op og varme hesten op til ridetimen. Her fokuseres yderligere på hestens og rytterens videreuddannelse, videreudvikling samt forståelse og evne til selv at kunne anvende de rigtige værktøjer i den daglige træning.
Det vil her være muligt at lægge en stævneplan sammen med underviseren, og hermed træne fremadrettet mod næste stævne.

Springning

For at deltage i springning er det et krav at min. én for hver hest / pony er med til at sætte banen op og pille den ned igen.
Derudover forventes det også at man hjælper på banen i det omfang det er muligt.

OBS:

Vi fokuserer i SMAF på opretholde evnen til at differencere undervisningen, så den passer til den enkelte elev. Man vil på alle niveauer blive præsenteret for forskellige discipliner som f.eks. voltigering, skovture, springning - dog altid tilpasset til de enkelte elevers niveau. Der er plads til alle!
Denne beskrivelse er blot vejledende.

Opdateret den 20 august 2019.